top of page
Anchor 3

Het markante Stadion Galgenwaard te Utrecht, in het midden van het land en vanuit alle windrichtingen makkelijk te bereiken, kent meerdere zalen. De zalen hebben prachtige houten (dans)vloeren en sommige hebben een fantastisch uitzicht op het speelveld van F.C. Utrecht. Voor een uitvoerige routebeschrijving naar het stadion en de parkings, check Galgenwaard Stadion.

Het Stadion Galgenwaard is gekozen vanwege:

* De goede (houten parket) dansvloeren;

* De mogelijkheden om de (ruime) zalen aan te passen aan het gebruik (de zalen kunnen door simpele handelingen vergroot/verkleind worden);

* De bereikbaarheid; nagenoeg direct naast de snelweg, vlakbij het centrum van Utrecht (uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer);

* De ruime keuze uit hotels/hostels/bed & breakfast in Utrecht:

* Het grote aantal, ruime parkeerplaatsen/parkings van het stadion en in de directe omgeving van het stadion;

* De ligging in het midden van Nederland;

* Dicht bij Amsterdam Airport.

Check voor hotels, bed & breakfast, hostels, etc., in de buurt van Stadion Galgenwaard via trivago.

Wat kun je verwachten van de El Corazón Ardiente (ECA) Party in het Stadion Galgenwaard?
Vanuit de hoofdingang kom je een ruime foyer binnen. Hier kun je jouw entreekaart bemachtigen of jouw e-ticket laten checken en jouw jas laten hangen bij een bewaakte garderobe of deponeren in de daarvoor bestemde kluisjes. Met de lift, of zo je wilt met de trap ga je naar de top. Op elke etage bevinden zich prachtige zalen. Deze ruimten worden normaliter gebruikt voor tiptop bijeenkomsten en diners voor de VIPS (bestuursleden, sponsoren en de directie) van F.C. Utrecht. Echter, wanneer de dinertafels verwijderd worden, ontstaat er een prachtige houten parket dansvloer.
De zalen zijn ruim, elegant, stijlvol en volledig voorzien van airco of luchtbehandeling. Ondanks de ruimte afmetingen van de zalen zijn ze knus en worden ze gekenmerkt door elegante zithoeken en mooie lederen banken. De ruimten lopen naadloos in elkaar over, maar door de unieke constructie en de deskundigheid van het geluidsbedrijf is er in elke zaal een separaat geluid te horen. Daardoor is het mogelijk om in elke zaal te chillen, te sjansen, een drankje te doen en is er meer dan genoeg ruimte om VOORAL TE DANSEN!
De catering wordt tot in de puntjes verzorgd door Maison van den Boer, het bedrijf waarmee wij als organisatie een samenwerkingsverband zijn aangegaan. Zelfs in de damestoiletten staan kaarsjes en liggen heerlijk ruikende zeepjes. Behoefte aan frisse lucht (of een sigaret)? Stap dan vanuit de zalen via de glazen schuifdeuren naar het (in de winter verwarmd) terras, waar je een prachtig zicht hebt op de binnenkant van het stadion en het speelveld. Ook vanuit de zalen is het speelveld door de glazen wanden zichtbaar.
Is dit alles? Zeker niet! Later op de avond zijn er voor de hongerige snack-liefhebbers overheerlijke snacks te verkrijgen.

 

 

 

GRATIS PARKEREN kan op de parkeerplaatsen van de sportvelden van HC KAMPONG, direct naast het stadion. Bewaakt parkeren in Q-parking direct naast het stadion. De voetgangersuitgang van de parkeergarage brengt u tot vlak voor de hoofdingang, gelegen aan het Herculesplein 241. Betaald parkeren is ook mogelijk direct voor de hoofdingang, voor slechts € 5,00 de gehele nacht. Uitrijkaart te verkrijgen via de parkeerautomaat direct naast de ingang van het stadion.


Voor OPENBAAR VERVOER van en naar het Galgenwaard Stadion, check 9292.nl.

 

Om de veiligheid en de exclusiviteit te waarborgen zijn er huisregels opgesteld, die zichtbaar zijn in de foyer van het Galgenwaard Stadion. Er mogen geen tassen en jassen worden meegenomen naar de dance areas. Alle(!) tassen, behalve kleine damestasjes dienen te worden afgegeven bij de bewaakte garderobe (€ 1,00 per item) of in de daarvoor bedoelde kluisjes. Klik hier voor het document met de huisregels van de El Corazón Ardiente Party, het El Corazón Ardiente Festival, La Rosa Salvaje en Soul City.

parkeren.png
9292.jpg
bottom of page